Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744

Назва: Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів
Автори: Павлюк, І.
Приналежність: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Павлюк І. Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів / Павлюк І. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 291. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Pavliuk I. (2009) Modeliuvannia protsesu vyrobnytstva tushkovanykh ovochiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2009
Дата внесення: 15-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
УДК: 641.5
Діапазон сторінок: 291
Початкова сторінка: 291
Кінцева сторінка: 291
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.