Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466
 
| Назва: | Адгезійні характеристики харчових продуктів | 
| Автори: | Коневич, М. | 
| Приналежність: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Бібліографічний опис: | Коневич М. Адгезійні характеристики харчових продуктів / Коневич М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 13. — (Обладнання харчових виробництв). | 
| Bibliographic description: | Konevich M. (2009) Adheziini kharakterystyky kharchovykh produktiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 13 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Конференція/захід: | Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Том: | 1 | 
| Дата публікації: | 23-кві-2009 | 
| Дата внесення: | 15-бер-2016 | 
| Видавництво: | ТДТУ TSTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 23-24 квітня 2009 року 23-24 April 2009 | 
| УДК: | 664 637.1 | 
| Діапазон сторінок: | 13 | 
| Початкова сторінка: | 13 | 
| Кінцева сторінка: | 13 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009) | 
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
