Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466
 
| Tytuł: | Адгезійні характеристики харчових продуктів | 
| Authors: | Коневич, М. | 
| Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Коневич М. Адгезійні характеристики харчових продуктів / Коневич М. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 13. — (Обладнання харчових виробництв). | 
| Bibliographic description (International): | Konevich M. (2009) Adheziini kharakterystyky kharchovykh produktiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 13 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Tom: | 1 | 
| Data wydania: | 23-kwi-2009 | 
| Date of entry: | 15-mar-2016 | 
| Wydawca: | ТДТУ TSTU | 
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Zakresu czasowego: | 23-24 квітня 2009 року 23-24 April 2009 | 
| UDC: | 664 637.1 | 
| Zakres stron: | 13 | 
| Główna strona: | 13 | 
| Strona końcowa: | 13 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14466 | 
| Typ zawartości: | Article | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009) | 
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
