Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364

Tytuł: Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві
Authors: Шпира, В.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Шпира В. Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві / Шпира В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 7. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Shpira V. (2012) Analiz osnovnykh metodiv podribnennia buriaku u tsukrovomu vyrobnytstvi. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 19-kwi-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 637.147
Zakres stron: 7
Główna strona: 7
Strona końcowa: 7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi