Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364

Назва: Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві
Автори: Шпира, В.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Шпира В. Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві / Шпира В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 7. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Shpira V. (2012) Analiz osnovnykh metodiv podribnennia buriaku u tsukrovomu vyrobnytstvi. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 19-кві-2012
Дата внесення: 10-бер-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 квітня 2012 року
УДК: 637.147
Діапазон сторінок: 7
Початкова сторінка: 7
Кінцева сторінка: 7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.