Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13035

Tytuł: Підробка шоколаду та методи її виявлення
Inne tytuły: Fake method of fabrication of chokolate
Authors: Пастух, О.
Pastukh, Olesia
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Пастух О. Підробка шоколаду та методи її виявлення / О. Пастух // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 217. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Pastukh O. (2014) Pidrobka shokoladu ta metody yii vyiavlennia [Fake method of fabrication of chokolate]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 217 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 27-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 663.91.01
Słowa kluczowe: підробка
шоколад
fabrication
chocolate
Zakres stron: 217
Główna strona: 217
Strona końcowa: 217
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13035
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi