Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВасиленко, В.uk
dc.contributor.authorVasilenko, V.uk
dc.coverage.temporal24-25 квітня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal24-25 April 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-27T09:59:09Z-
dc.date.available2016-02-27T09:59:09Z-
dc.date.created2014-04-24uk
dc.date.issued2014-04-24uk
dc.identifier.citationВасиленко В. Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку / В. Василенко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 34-35. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857-
dc.format.extent34-35uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.subjectмайонезuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectультразвукuk
dc.subjectmayonnaiseuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectultrasounduk
dc.titleДослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвукуuk
dc.title.alternativeQuality research mayonnaise which received using ultrasounduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.34.001.76uk
dc.identifier.citationenVasilenko V. (2014) Doslidzhennia yakosti maionezu, shcho otrymaly z vykorystanniam ultrazvuku [Quality research mayonnaise which received using ultrasound]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівліuk
dc.contributor.affiliationKharkov State University of Food Technology and Tradeuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage34uk
dc.citation.epage35uk
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.