Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василенко, В. | uk |
dc.contributor.author | Vasilenko, V. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T09:59:09Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T09:59:09Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Василенко В. Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку / В. Василенко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 34-35. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857 | - |
dc.format.extent | 34-35 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | майонез | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | ультразвук | uk |
dc.subject | mayonnaise | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.subject | ultrasound | uk |
dc.title | Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку | uk |
dc.title.alternative | Quality research mayonnaise which received using ultrasound | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.34.001.76 | uk |
dc.identifier.citationen | Vasilenko V. (2014) Doslidzhennia yakosti maionezu, shcho otrymaly z vykorystanniam ultrazvuku [Quality research mayonnaise which received using ultrasound]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk |
dc.contributor.affiliation | Kharkov State University of Food Technology and Trade | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 34 | uk |
dc.citation.epage | 35 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35.pdf | 366,34 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35.djvu | 37,83 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Conf_2014v1_Vasilenko_V-Quality_research_mayonnaise_34-35__COVER.jpg | 187,78 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.