Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12807

Başlık: Консервування шкірок кавуна
Diğer Başlıklar: Preserving watermelon peel
Yazarlar: Богоніс, І.
Bohonis, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
ernopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Богоніс І. Консервування шкірок кавуна / Богоніс І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 278-279. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Bohonis I. (2015) Konservuvannia shkirok kavuna [Preserving watermelon peel]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 278-279 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Yayın Tarihi: 23-Nis-2015
Date of entry: 26-Şub-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.8
022.2
Anahtar kelimeler: консервація
кавун
preserving
watermelon
Page range: 278-279
Start page: 278
End page: 279
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12807
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.