Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12379
Назва: | До питання зменшення матеріаломісткості робочих органів кутера |
Інші назви: | The question decrease consumption materials of working bodies of cutter |
Автори: | Закалов, Олександр Бортник, Андрій Zakalow, Olexandr Bortnyk, Andriy |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Закалов О. До питання зменшення матеріаломісткості робочих органів кутера / Олександр Закалов, Андрій Бортник // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 121. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Zakalow O., Bortnyk A. (2010) Do pytannia zmenshennia materialomistkosti robochykh orhaniv kutera [The question decrease consumption materials of working bodies of cutter]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 121 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 21-гру-2010 |
Дата внесення: | 24-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
УДК: | 664.013 |
Діапазон сторінок: | 121 |
Початкова сторінка: | 121 |
Кінцева сторінка: | 121 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12379 |
Перелік літератури: | 1. Декларац. пат. Корисна модель «Ніж для кутера» / Закалов О.В., Бортник А.І. Циць В.М. –№20041210970 кл. В02С18/20 від 05.03.2005. 2. Декларац. пат. Корисна модель «Ніж для кутера» / Закалов О.В., Бортник А.І. – №27741 кл. В02С18/20 від 12.11.2007. 3. Закалов О.В. Оптимізація форми і розмірів кутерних ножів з метою підвищення їх довговічності та зменшення енергоспоживання / О.В. Закалов, А.І. Бортник // Збірник наукових праць «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі». – Харків: Харківський державний університет харчування і торгівлі, 2008. |
References: | 1. Deklarats. pat. Korysna model "Nizh dlia kutera", Zakalov O.V., Bortnyk A.I. Tsyts V.M. –No 20041210970 kl. V02S18/20 vid 05.03.2005. 2. Deklarats. pat. Korysna model "Nizh dlia kutera", Zakalov O.V., Bortnyk A.I, No 27741 kl. V02S18/20 vid 12.11.2007. 3. Zakalov O.V. Optymizatsiia formy i rozmiriv kuternykh nozhiv z metoiu pidvyshchennia yikh dovhovichnosti ta zmenshennia enerhospozhyvannia, O.V. Zakalov, A.I. Bortnyk, Zbirnyk naukovykh prats "Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli", Kharkiv: Kharkivskyi derzhavnyi universytet kharchuvannia i torhivli, 2008. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Zakalow_O-The_question_decrease_consumption_121.pdf | 251,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Zakalow_O-The_question_decrease_consumption_121.djvu | 18,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Zakalow_O-The_question_decrease_consumption_121__COVER.jpg | 190,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.