Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12379

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЗакалов, Олександрuk
dc.contributor.authorБортник, Андрійuk
dc.contributor.authorZakalow, Olexandruk
dc.contributor.authorBortnyk, Andriyuk
dc.coverage.temporal21-22 грудня 2010 рокуuk
dc.coverage.temporal21-22 December 2010uk
dc.date.accessioned2016-02-24T14:07:47Z-
dc.date.available2016-02-24T14:07:47Z-
dc.date.created2010-12-21uk
dc.date.issued2010-12-21uk
dc.identifier.citationЗакалов О. До питання зменшення матеріаломісткості робочих органів кутера / Олександр Закалов, Андрій Бортник // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 121. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12379-
dc.format.extent121uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofAbstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleДо питання зменшення матеріаломісткості робочих органів кутераuk
dc.title.alternativeThe question decrease consumption materials of working bodies of cutteruk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.013uk
dc.relation.references1. Декларац. пат. Корисна модель «Ніж для кутера» / Закалов О.В., Бортник А.І. Циць В.М. –№20041210970 кл. В02С18/20 від 05.03.2005.uk
dc.relation.references2. Декларац. пат. Корисна модель «Ніж для кутера» / Закалов О.В., Бортник А.І. – №27741 кл. В02С18/20 від 12.11.2007.uk
dc.relation.references3. Закалов О.В. Оптимізація форми і розмірів кутерних ножів з метою підвищення їх довговічності та зменшення енергоспоживання / О.В. Закалов, А.І. Бортник // Збірник наукових праць «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі». – Харків: Харківський державний університет харчування і торгівлі, 2008.uk
dc.relation.referencesen1. Deklarats. pat. Korysna model "Nizh dlia kutera", Zakalov O.V., Bortnyk A.I. Tsyts V.M. –No 20041210970 kl. V02S18/20 vid 05.03.2005.uk
dc.relation.referencesen2. Deklarats. pat. Korysna model "Nizh dlia kutera", Zakalov O.V., Bortnyk A.I, No 27741 kl. V02S18/20 vid 12.11.2007.uk
dc.relation.referencesen3. Zakalov O.V. Optymizatsiia formy i rozmiriv kuternykh nozhiv z metoiu pidvyshchennia yikh dovhovichnosti ta zmenshennia enerhospozhyvannia, O.V. Zakalov, A.I. Bortnyk, Zbirnyk naukovykh prats "Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli", Kharkiv: Kharkivskyi derzhavnyi universytet kharchuvannia i torhivli, 2008.uk
dc.identifier.citationenZakalow O., Bortnyk A. (2010) Do pytannia zmenshennia materialomistkosti robochykh orhaniv kutera [The question decrease consumption materials of working bodies of cutter]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 121 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.spage121uk
dc.citation.epage121uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!