Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109

Başlık: Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини
Yazarlar: Лясота, О.
Базар, О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини / О. Лясота, О. Базар // Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування", 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 69. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Liasota O., Bazar O. (2010) Pokaznyky yakosti protsesu podribnennia miasnoi syrovyny. Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 2, pp. 69 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering"
Conference/Event: ⅩⅣ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Матеріалознавство та машинобудування“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Volume: 2
Yayın Tarihi: 27-Eki-2010
Date of entry: 20-Şub-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
UDC: 637.6
Page range: 69
Start page: 69
End page: 69
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅣ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2010)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.