Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11218

Título : Підвищення ефективності магнітної сепарації зерна, зернової суміші і продуктів їх переробки
Autor : Теплякова, Г.
Affiliation: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Bibliographic description (Ukraine): Теплякова Г. Підвищення ефективності магнітної сепарації зерна, зернової суміші і продуктів їх переробки / Теплякова Г. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 34. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Tepliakova H. (2010) Pidvyshchennia efektyvnosti mahnitnoi separatsii zerna, zernovoi sumishi i produktiv yikh pererobky. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 34 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Fecha de publicación : 22-abr-2010
Date of entry: 18-feb-2016
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
UDC: 621
Page range: 34
Start page: 34
End page: 34
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11218
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.