Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11206
Назва: | Утилізація відходів мясопереробної промисловості |
Автори: | Базар, О. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Базар О. Утилізація відходів мясопереробної промисловості / Базар О. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 22. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Bazar O. (2010) Utylizatsiia vidkhodiv miasopererobnoi promyslovosti. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 22 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Конференція/захід: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 22-кві-2010 |
Дата внесення: | 18-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 квітня 2010 року 22-23 April 2010 |
УДК: | 637.6 |
Діапазон сторінок: | 22 |
Початкова сторінка: | 22 |
Кінцева сторінка: | 22 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11206 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.