Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11189

Títol: Удосконалення обладнання для виготовлення масла методом перетворення високожирних вершків
Autor: Кутирко, Н.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Кутирко Н. Удосконалення обладнання для виготовлення масла методом перетворення високожирних вершків / Кутирко Н. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 5. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kutirko N. (2010) Udoskonalennia obladnannia dlia vyhotovlennia masla metodom peretvorennia vysokozhyrnykh vershkiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 5 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data de publicació: 22-d’a-2010
Date of entry: 18-de -2016
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
UDC: 637.23.24
637.233.68
Page range: 5
Start page: 5
End page: 5
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11189
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.