Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новохацька, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Лисенко, І. С. | uk |
dc.contributor.author | Горбач, О. Я. | uk |
dc.contributor.author | Пешук, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Novohatska, O. O. | uk |
dc.contributor.author | Lysenko, I. S. | uk |
dc.contributor.author | Horbach, O. Y. | uk |
dc.contributor.author | Peshuk, L. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T20:07:20Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T20:07:20Z | - |
dc.date.created | 2015-11-25 | uk |
dc.date.issued | 2015-11-25 | uk |
dc.identifier.citation | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон / О. О. Новохацька, І. С. Лисенко, О. Я. Горбач, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 222-223. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165 | - |
dc.format.extent | 222-223 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон | uk |
dc.title.alternative | Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.52 | uk |
dc.relation.references | 1.Смоляр В.І. Формула раціонального харчування//ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України» м. Київ. | uk |
dc.relation.references | 2.Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевой продукции//М.: Делипринт,2007, -539с. | uk |
dc.relation.references | 3. Балабаев В.С., Линник И.В., Копылова Е.Ю. Хитозан как функционално- корректирующий компонент в рецептурах мясных фаршевых изделий// Современные наукоемкие технологии, 2013.№8. | uk |
dc.relation.references | 4. Лябин М.П., Семенов П.С. Совершенствование технологии получения хитозана//Вестник ВолГУ.Серия 11. 2011.№2. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.Smoliar V.I. Formula ratsionalnoho kharchuvannia//DP "Naukovyi tsentr preventyvnoi toksykolohii, kharchovoi ta khimichnoi bezpeky imeni akademika L.I. Medvedia MOZ Ukrainy" m. Kyiv. | uk |
dc.relation.referencesen | 2.Donchenko L.V., Nadykta V.D. Bezopasnost pishchevoi produktsii//M., Deliprint,2007, -539p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Balabaev V.S., Linnik I.V., Kopylova E.Iu. Khitozan kak funktsionalno- korrektiruiushchii komponent v retsepturakh miasnykh farshevykh izdelii// Sovremennye naukoemkie tekhnolohii, 2013.No 8. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Liabin M.P., Semenov P.S. Sovershenstvovanie tekhnolohii polucheniia khitozana//Vestnik VolHU.Seriia 11. 2011.No 2. | uk |
dc.identifier.citationen | Novohatska O. O., Lysenko I. S., Horbach O. Y., Peshuk L. V. (2015) Rozshyrennia asortymentu miasnykh produktiv z vykorystanniam kharchovykh volokon [Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 222-223 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій України, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 222 | uk |
dc.citation.epage | 223 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Appears in Collections: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Novohatska_O_O-Expansion_of_assortment_222-223.pdf | 489,9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Novohatska_O_O-Expansion_of_assortment_222-223.djvu | 31,88 kB | DjVu | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Novohatska_O_O-Expansion_of_assortment_222-223__COVER.jpg | 199,16 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.