Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11125

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЧерства, А. О.uk
dc.contributor.authorЛастовецька, А. В.uk
dc.contributor.authorНосенко, Т. Т.uk
dc.contributor.authorCherstva, A. O.uk
dc.contributor.authorLastovetska, A. V.uk
dc.contributor.authorNosenko, T. T.uk
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal25-26 November 2015uk
dc.date.accessioned2016-02-18T19:57:25Z-
dc.date.available2016-02-18T19:57:25Z-
dc.date.created2015-11-25uk
dc.date.issued2015-11-25uk
dc.identifier.citationЧерства А. О. Вплив обробки насіння ріпака ферментними препаратами на вихід пресової олії / А. О. Черства, А. В. Ластовецька, Т. Т. Носенко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 158. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11125-
dc.format.extent158uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleВплив обробки насіння ріпака ферментними препаратами на вихід пресової оліїuk
dc.title.alternativeEffect of enzyme treatment of rapeseed on press oil yeilduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc665.32.06uk
dc.subject.udc577.15uk
dc.relation.references1. Enzyme-aided cold pressing of flaxseed (Linum usitatissimum L.): Enhancement in yield, quality and phenolics of the oil/ F. Anwar, Z. Zreen, B. Sultana, A. Jamil// grasas y aceites, 64 (5), octubre-diciembre, 463-471, 2013, issn: 0017-3495, doi: 10.3989/gya.132212uk
dc.relation.referencesen1. Enzyme-aided cold pressing of flaxseed (Linum usitatissimum L.): Enhancement in yield, quality and phenolics of the oil/ F. Anwar, Z. Zreen, B. Sultana, A. Jamil// grasas y aceites, 64 (5), octubre-diciembre, 463-471, 2013, issn: 0017-3495, doi: 10.3989/gya.132212uk
dc.identifier.citationenCherstva A. O., Lastovetska A. V., Nosenko T. T. (2015) Vplyv obrobky nasinnia ripaka fermentnymy preparatamy na vykhid presovoi olii [Effect of enzyme treatment of rapeseed on press oil yeild]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 158 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage158uk
dc.citation.epage158uk
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Ebben a gyűjteményben:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!