Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11122

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПастух, Г. С.uk
dc.contributor.authorГрабовська, О. В.uk
dc.contributor.authorГалатенко, Т. О.uk
dc.contributor.authorБабій, А. М.uk
dc.contributor.authorДобриднюк, А. С.uk
dc.contributor.authorPastukh, H. S.uk
dc.contributor.authorHrabovska, O. V.uk
dc.contributor.authorGalatenko, T. O.uk
dc.contributor.authorBabiy, A. M.uk
dc.contributor.authorDobrydnyuk, A. S.uk
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal25-26 November 2015uk
dc.date.accessioned2016-02-18T19:57:04Z-
dc.date.available2016-02-18T19:57:04Z-
dc.date.created2015-11-25uk
dc.date.issued2015-11-25uk
dc.identifier.citationДослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій, А. С. Добриднюк // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 153-154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11122-
dc.format.extent153-154uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleДослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировиниuk
dc.title.alternativeResearch of technological conditions of pectin from combined rawuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.292uk
dc.relation.references1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features / Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk // Ukrainian Food Journal. – 2015. – V. 4, I. 1. – р.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print).. – 306.uk
dc.relation.references2. Донченко, Л.В., Фирсов Г.Г. Пектин: основные свойства, производство и применение. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 276 с.uk
dc.relation.references3. Лакеу М.Й. Разработка технологии комбинированных пектинов из растительного сырья Эфиопии. к.т.н.: 05.18.01 – Технология обработки, хранения и переработки злаковых, бобовых культур, крупяных продуктов, плодо-овощной продукции и виноградарства / Лакеу Мелку Йемиямер – Краснодар, 2001 – 175 с.uk
dc.relation.referencesen1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features, Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk, Ukrainian Food Journal, 2015, V. 4, I. 1, r.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print)., 306.uk
dc.relation.referencesen2. Donchenko, L.V., Firsov H.H. Pektin: osnovnye svoistva, proizvodstvo i primenenie, M., DeLi print, 2007, 276 p.uk
dc.relation.referencesen3. Lakeu M.I. Razrabotka tekhnolohii kombinirovannykh pektinov iz rastitelnoho syria Efiopii. k.t.n., 05.18.01 – Tekhnolohiia obrabotki, khraneniia i pererabotki zlakovykh, bobovykh kultur, krupianykh produktov, plodo-ovoshchnoi produktsii i vinohradarstva, Lakeu Melku Iemiiamer – Krasnodar, 2001 – 175 p.uk
dc.identifier.citationenPastukh H. S., Hrabovska O. V., Galatenko T. O., Babiy A. M., Dobrydnyuk A. S. (2015) Doslidzhennia tekhnolohichnykh umov otrymannia pektynu z kombinovanoi syrovyny [Research of technological conditions of pectin from combined raw]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 153-154 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage153uk
dc.citation.epage154uk
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.