Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11120

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксименко, М. О.uk
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.uk
dc.contributor.authorMaksymenko, M. O.uk
dc.contributor.authorUsatyuk, S. I.uk
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal25-26 November 2015uk
dc.date.accessioned2016-02-18T19:56:50Z-
dc.date.available2016-02-18T19:56:50Z-
dc.date.created2015-11-25uk
dc.date.issued2015-11-25uk
dc.identifier.citationМаксименко М. О. Електронний язик – аналітичний інструмент для визначення характеристик продуктів / М. О. Максименко, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 149-150. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11120-
dc.format.extent149-150uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleЕлектронний язик – аналітичний інструмент для визначення характеристик продуктівuk
dc.title.alternativeElectronic tongue - analytical tool to identify the characteristics of productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.0uk
dc.relation.references1. Winquist F., Wide P., Lundstrom I. // Anal. Chim. Acta. 1997. V. 357. P. 21.uk
dc.relation.references2. Легин А.В., Рудницкая А.М., Селезнев Б.Л., Власов Ю.Г. // Сенсор. 2002. Т. 1. С. 8.uk
dc.relation.references3. Vlasov Yu., Seleznev B., Ivanov A., Rudnitskaya A., Legin A. // Proc. of 5th Italian Conf. Sensors and Microsystems. Lecce, Italy, 2000. P. 57.uk
dc.relation.references4. Legin A., Rudnitskaya A., Seleznev B., Vlasov Yu., Velikzhanin V. Artificial Chemical Sensing: Olfaction and the Electronic Nose (ISOEN 2001). V. 15. The Electrochemical Society Inc., 2001. P. 114.uk
dc.relation.referencesen1. Winquist F., Wide P., Lundstrom I., Anal. Chim. Acta. 1997. V. 357. P. 21.uk
dc.relation.referencesen2. Lehin A.V., Rudnitskaia A.M., Seleznev B.L., Vlasov Iu.H., Sensor. 2002. V. 1. P. 8.uk
dc.relation.referencesen3. Vlasov Yu., Seleznev B., Ivanov A., Rudnitskaya A., Legin A., Proc. of 5th Italian Conf. Sensors and Microsystems. Lecce, Italy, 2000. P. 57.uk
dc.relation.referencesen4. Legin A., Rudnitskaya A., Seleznev B., Vlasov Yu., Velikzhanin V. Artificial Chemical Sensing: Olfaction and the Electronic Nose (ISOEN 2001). V. 15. The Electrochemical Society Inc., 2001. P. 114.uk
dc.identifier.citationenMaksymenko M. O., Usatyuk S. I. (2015) Elektronnyi yazyk – analitychnyi instrument dlia vyznachennia kharakterystyk produktiv [Electronic tongue - analytical tool to identify the characteristics of products]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 149-150 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage149uk
dc.citation.epage150uk
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.