Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11119
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Maievska, T. N. | uk |
dc.contributor.author | Peshuk, L. V. | uk |
dc.contributor.author | Lysenko, I. S. | uk |
dc.contributor.author | Маевская, Т. Н. | uk |
dc.contributor.author | Пешук, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Лысенко, И. С. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T19:56:43Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T19:56:43Z | - |
dc.date.created | 2015-11-25 | uk |
dc.date.issued | 2015-11-25 | uk |
dc.identifier.citation | Маевская Т. Н. Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша / Т. Н. Маевская, Л. В. Пешук, И. С. Лысенко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 147-148. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11119 | - |
dc.format.extent | 147-148 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша | uk |
dc.title.alternative | Transglutaminase in chicken surimi technology | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.54 | uk |
dc.relation.references | 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review / M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica. – 2014. – Vol. 59, Is. 3. – Р.241−250. | uk |
dc.relation.references | 2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi / Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.] // Czech Journal of Food Sciences. – 2012. – Vol. 30, Is. 5. – Р. 404-411. | uk |
dc.relation.references | 3. ГОСТ 30469 – 95 Мясопродукты. Методы определения пенетрации конусом и игольчатым индентором. – К.:Госстандарт Украины, 2001. – с.12. | uk |
dc.relation.references | 4. Пирогов А.Н. Инженерная реология : уч. пособие / А.Н. Пирогов, Д.В. Доня. – Кемерово : КТИПП, 2004. – С. 74. | uk |
dc.relation.references | 5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat / Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C. // Nutrition & Food Science. – 2014. – Vol. 44, Is. 6. – Р. 483-491. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review, M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica, 2014, Vol. 59, Is. 3, R.241−250. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi, Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.], Czech Journal of Food Sciences, 2012, Vol. 30, Is. 5, R. 404-411. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. HOST 30469 – 95 Miasoprodukty. Metody opredeleniia penetratsii konusom i iholchatym indentorom, K.:Hosstandart Ukrainy, 2001, P.12. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Pirohov A.N. Inzhenernaia reolohiia : uch. posobie, A.N. Pirohov, D.V. Donia, Kemerovo : KTIPP, 2004, P. 74. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat, Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C., Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Is. 6, R. 483-491. | uk |
dc.identifier.citationen | Maievska T. N., Peshuk L. V., Lysenko I. S. (2015) Transhlutaminaza v tekhnolohii promytoho kurinoho farsha [Transglutaminase in chicken surimi technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 147-148 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Национальный университет биоресурсов и природопользования Украины | uk |
dc.contributor.affiliation | Национальный университет пищевых технологий, Украина | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 147 | uk |
dc.citation.epage | 148 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Appears in Collections: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Maievska_T_N-Transglutaminase_in_147-148.pdf | 686,29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Maievska_T_N-Transglutaminase_in_147-148.djvu | 111,07 kB | DjVu | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Maievska_T_N-Transglutaminase_in_147-148__COVER.jpg | 199,48 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.