Skip navigation
ホーム
ブラウズ
コミュニティ/コレクション
ブラウズ:
発行日
著者
タイトル
主題
UDC
投稿日
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
ヘルプ
言語
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
登録利用者
マイ・リポジトリ
購読情報編集
利用者情報編集
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
検索
検索対象:
リポジトリ全体
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
検索語
適用済条件:
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索をやり直す
検索条件の追加:
検索条件を追加することで検索結果を絞り込むことができます。
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索結果表示: 1-11 / 11.
前
1
次
検索結果:
タイプ
発行日
Date of entry
タイトル
寄与者
Learning Object
11月-2016
22-6月-2017
Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
10月-2016
22-6月-2017
"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
11月-2016
22-6月-2017
Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
11月-2016
22-6月-2017
Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
11月-2016
22-6月-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
5月-2014
26-4月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-8月-2016
22-8月-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-8月-2016
22-8月-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Book
10月-2013
26-4月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
5月-2014
26-4月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
5月-2014
26-4月-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
検索結果表示: 1-11 / 11.
前
1
次
絞り込み
著者
11
Рибак, Ольга Миколаївна
3
Storosh, Ludmyla
3
Сторож, Людмила Анатоліївна
主題
5
технології молока
3
морозиво
3
сировина
3
технології
2
виробництво
2
курсовий проект
2
м'ясо
2
масло
2
молочні консерви
2
харчові технології
1
вимоги
1
виробничі цехи
1
завдання
1
згущення
1
кисломолочні напої
1
класифікація
1
ковбасні вироби
1
м'ясопереробна промисловість
1
методичні вказівки
1
молоко
.
次 >
発行日
7
2016
3
2014
1
2013
by type of content
9
Learning Object
2
Book
by languages
11
uk