Skip navigation
Domů
Procházet
Komunity
a kolekce
Procházet položky podle:
Datum vydání
Autor
Název
Předmět
UDC
Datum zaslání
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Nápověda
Jazyk
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Přihlášení:
Můj DSpace
Příjem novinek
emailem
Úprava profilu
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Hledat
Hledat v:
Vše v DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
výraz
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Začít nové hledání
Přidat filtry:
Filtry použijte k upřesnění výsledků hledání.
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Výsledky 1-10 z 10.
předchozí
1
další
Odpovídající záznamy:
Typ
Datum vydání
Date of entry
Název
Autor
Laboratory Instructions
čer-2020
29-čer-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Book
kvě-2017
27-čer-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
kvě-2017
18-čer-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
říj-2020
13-čer-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructions
čer-2020
29-čer-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Methodical recommendations
2018
17-pro-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Handbook
2019
27-srp-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Book
kvě-2013
28-bře-2017
Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
8-čer-2016
8-čer-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2022
26-pro-2022
Практика
Назарко, Ірина Степанівна
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Сельський, Володимир Романович
Prohlížet
Autor
3
Вічко, Олена Іванівна
2
Покотило, Олег Степанович
1
Бейко, Людмила Анатоліївна
1
Джур, Ярослава Богданівна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Сельський, Володимир Романович
Předmět
2
нутрієнти
2
харчова хімія
2
харчові добавки
1
24.5
1
54
1
541.1
1
вітамін D
1
вітамін А
1
вітамін Е
1
жиророзчинні вітаміни
1
загальна хімія
1
колоїдна хімія
1
консервування та переробки плодів...
1
неорганічна хімія
1
Практика, ознайомча, навчальна, т...
1
технології зберігання
1
хімія
Datum vydání
1
2022
3
2020
1
2019
1
2018
2
2017
1
2016
1
2013
by type of content
3
Methodical recommendations
2
Book
2
Laboratory Instructions
2
Learning Object
1
Handbook
by languages
10
uk