Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10086

Tytuł: Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів
Authors: Грицюк, К.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Грицюк К. Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів / К. Грицюк // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 347. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Hritsiuk K. (2011) Rozrobka enerhozberihaiuchoi tekhnolohii ovochevo-fruktovykh sousiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 347 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 19-kwi-2011
Date of entry: 16-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
UDC: 664.853.55
Zakres stron: 347
Główna strona: 347
Strona końcowa: 347
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10086
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi