Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10086

Název: Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів
Autoři: Грицюк, К.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Грицюк К. Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів / К. Грицюк // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 347. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Hritsiuk K. (2011) Rozrobka enerhozberihaiuchoi tekhnolohii ovochevo-fruktovykh sousiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 347 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Datum vydání: 19-dub-2011
Date of entry: 16-úno-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
UDC: 664.853.55
Page range: 347
Start page: 347
End page: 347
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10086
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.