| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Learning Object | 2017 | Şub-2017 | Дослідження ефективності використання виробничих і трудових ресурсів підприємства, на прикладі СТзОВ «Сидорівський «Бровар» | Пономар, Вікторія Анатоліївна; Ponomar, Viktoria |
| Article | 2013 | 29-May-2014 | Дослідження особливостей виникнення економічних конфліктів у господарській діяльності підприємств | Сівчук, Ірина; Sivchuk, Iryna |
| Bachelor Thesis | Haz-2022 | 12-Eyl-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
| Master Thesis | 22-Ara-2021 | 22-Ara-2021 | Дослідження шляхів підвищення ефективності роботи персоналу організації на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус» | Фірман, Галина Богданівна; Firman, Halyna |
| Article | 2017 | 29-Kas-2017 | Економіка знань: соціально-гуманітарні фактори розвитку та регіональні аспекти | Турський, Ігор Володимирович; Гайда, Тарас Юрійович; Турский, И. В.; Гайда, Т. Ю; Turskyy, I. V.; Haida, T. Yu. |
| Article | 21-Ara-2021 | 23-Mar-2022 | Корпоративна культура організацій в умовах пандемії | Химич, Ірина Григорівна; Химич, Олена Ігорівна; Тимошик, Наталія Степанівна; Подвірна, Тетяна Володимирівна; Khymych, Iryna; Khymych, Olena; Tymoshyk, Nataliia; Podvirna, Tetiana |
| Article | 30-May-2016 | 5-Haz-2016 | Коучинг як новий метод управління персоналом | Котовська, Ірина Василівна; Оксентюк, Роман Андрійович; Вовк, Юрій Ярославович; Kotovska, Iryna; Oksentyuk, Roman; Vovk, Yuriy; Котовская, Ирина Васильевна; Оксентюк, Роман Андреевич; Вовк, Юрий Ярославович |
| Article | 2012 | 28-May-2013 | Методичні аспекти оцінювання конфліктів на підприємстві у контексті корпоративної культури | Сівчук, Ірина; Sivchuk, Iryna |
| Master Thesis | 24-Haz-2021 | 24-Haz-2021 | Міжособистісні конфлікти працівників в сфері послуг: психологічний аспект | Бойченко, Ганна Вікторівна |
| Bachelor Thesis | Haz-2025 | 18-Haz-2025 | Напрямки вдосконалення додаткових послуг у готельно-ресторанному господарстві( на прикладі ГРК «Авалон Палац») | Голь, Тетяна Михайлівна; Hol, Tania |