Percorrer por assunto quality indicators

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-9 de 9.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Master Thesis202126-Dez-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Dissertation17-Nov-202317-Nov-2023Обгрунтування параметрів обрізника залишків гички коренеплодів цикоріюБойко, Володимир Андрійович; Boyko, V. A.
Master Thesis20-Dez-202131-Dez-2021Обгрунтування параметрів процесу контактного шовного зварювання сильфонаОлексієнко, Назар Миколайович; Oleksienko, Nazar
Article17-Dez-202419-Fev-2025Оптимізація параметрів робочих органів очисника вороху коренеплодівПаньків, Марія; Паньків, Юля; Паньків, Віталій; Pankiv, Maria; Pankiv, Julia; Pankiv, Vitalii
Master Thesis202126-Dez-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master ThesisDez-202316-Jan-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master ThesisDez-202317-Jan-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master ThesisDez-202313-Jan-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesis202230-Dez-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych