Browsing by Subject pH
Showing results 1 to 4 of 4
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
|---|---|---|---|---|
| Thesis | de -2017 | 7-de -2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
| Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
| Master Thesis | 2019 | 29-de -2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
| Master Thesis | 2019 | 29-de -2019 | Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні | Колихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A. |