Browsing by Subject pH
Showing results 1 to 4 of 4
Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
---|---|---|---|---|
Thesis | lut-2017 | 7-mar-2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Thesis Abstract | gru-2018 | 26-gru-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Master Thesis | 2019 | 29-gru-2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
Master Thesis | 2019 | 29-gru-2019 | Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні | Колихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A. |