Naviga per Soggetto pH
Mostrati i risultati da 1 a 4 di 4
| Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
|---|---|---|---|---|
| Thesis | feb-2017 | 7-mar-2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
| Thesis Abstract | dic-2018 | 26-dic-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
| Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
| Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні | Колихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A. |