Konu meat
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 20-Nis-2016 | 29-May-2016 | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса | Семчишин, І. М.; Semchyshyn, I. |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
Article | 23-Nis-2015 | 26-Şub-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |