Anzeige von nach Schlagwort meat
Anzeige der Treffer 1 bis 4 von 4
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
|---|---|---|---|---|
| Article | 20-Apr-2016 | 29-Mai-2016 | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса | Семчишин, І. М.; Semchyshyn, I. |
| Conference Abstract | 23-Apr-2020 | 4-Jun-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
| Article | 23-Apr-2015 | 26-Feb-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. |
| Conference Abstract | 23-Apr-2020 | 4-Jun-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |