Перегляд зібрання за групою - Теми hotel and restaurant business

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleчер-20232-сер-2023Вектори розвитку готельно-ресторанного і туристичного бізнесу в умовах трансформаційних процесівНосирєв, Олександр; Nosyriev, Oleksandr
Article22-тра-202017-вер-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Bachelor Thesisчер-202524-чер-2025Вплив модернізації основних засобів на конкурентоспроможність готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ПрАТ “Готельний комплекс “Братислава”)Ткачук, Каріна Мирославівна; Tkachuk, Karina
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Впровадження сучасних методів просування готельних та ресторанних послугМарушевська, І.; Marushevska, I.
Master Thesisгру-202428-гру-2024Дослідження розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства в умовах глобалізації (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан)Погайдак, Роман Григорович; Pohaydak, Roman
Articleлют-20242-тра-2024Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосуванняВладимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations202113-гру-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor
Bachelor Thesisчер-202410-чер-2024Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Джентльмен»)Стахів, Діана Ігорівна; Stakhiv, Diana
Bachelor Thesisчер-202322-чер-2023Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман»)Сякалюк, Ілона Дмитрівна; Siakaliuk, Ilona