Разлистване на по Тема fermented milk drinks

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 5 от 5
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract28-Апр-202112-Дек-2021Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Master Thesis202129-Дек-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis20195-Яну-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis202130-Дек-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Bachelor Thesis202226-Юни-2022Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїЖук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr