Browsing by Subject fermented milk drinks

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract28-d’a-202112-de -2021Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Master Thesis202129-de -2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis20195-de -2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis202130-de -2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Bachelor Thesis202226-de -2022Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїЖук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr