Naviga per Soggetto assortment
Mostrati i risultati da 1 a 10 di 12
| Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
| Conference Abstract | 7-dic-2022 | 19-gen-2023 | Веб-застосунок мережі доставок і асортименту закладів харчування | Масловський, В.; Maslovskyi, V. |
| Conference Abstract | 23-apr-2020 | 4-giu-2020 | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку | Хатамов, Б.; Khatamov, B. O. |
| Article | 18-apr-2012 | 28-gen-2016 | Маркетинговий підхід в управлінні розвитком продовольчої торгової мережі | Бурліцька, Оксана Петрівна; Burlitska, Oksana |
| Master Thesis | 23-dic-2024 | 30-dic-2024 | Обґрунтування шляхів підвищення рентабельності підприємства, на прикладі ПП «Італьямо» | Ковбаса, Володимир Романович; Kovbasa, Volodymyr |
| Bachelor Thesis | 2021 | 2-lug-2021 | Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів на ТОВ «Гаї» с. Острів Тернопільського району, Тернопільської області | Федорук, Зоряна Сергіївна; Fedoruk, Zoriana Serhiivna |
| Master Thesis | 29-dic-2020 | 29-dic-2020 | Підвищення ефективності діяльності підприємств малого бізнесу, на прикладі ФОП Мартинюк О.В. | Шевчук, Роман Михайлович; Shevchuk, R. М. |
| Bachelor Thesis | 26-giu-2023 | 26-giu-2023 | Підвищення прибутковості діяльності організації, на прикладі магазину «Спортландія» | Ковбаса, Володимир Романович; Kovbasa, Volodymyr |
| Article | 24-apr-2014 | 6-mar-2016 | Товарно-асортиментна політика: поняття, необхідність та завдання | Процик, І.; Protscyk, I. |
| Master Thesis | dic-2023 | 16-gen-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |
| Article | dic-2019 | 2-feb-2020 | УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТНОЮ ПОЛІТИКОЮ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА | Шумкова, Вікторія; Шумкова, Олена; Шумкова, Виктория; Шумкова, Елена; Shumkova, Viktoriia; Shumkova, Olena |