Перегляд зібрання за групою - Теми 665.9

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктівГамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепція функціональних харчових продуктівЛялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖКЖебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотПокотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya.
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Лляна олія як джерело Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислотКриськова, Л. П.; Лялик, А. Т.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Article18-тра-20168-лип-2016Пальмова олія чи поліненасичені жирні кислоти?Криськова, Л. П.; Kryskova, L. P.