Konu 665

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Master ThesisAra-20243-Oca-2025Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олійКачарай, Богдан Михайлович; Kacharai, Bohdan
Article19-Nis-201116-Şub-2016Гідроколлоїди. перспективи та особливості використанняСамойленко, І. П.
Master ThesisAra-202025-Ara-2020Механізм підвищення рівня ефективності операційної діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Маркетингові технології ПБС»)Машталер, Юрій Арсенович; Mashtaler, Yuriy
Article19-Nis-201116-Şub-2016Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробівСамойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І.
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.