Browsing by Subject 664.8.03
Showing results 1 to 5 of 5
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
---|---|---|---|---|
Article | 22-d’a-2010 | 18-de -2016 | Активність води як фактор у технології консервування | Макар, М. |
Article | 22-d’a-2010 | 18-de -2016 | Актинідія китайська - незвичайний подарунок природи | Запотічна, Т. |
Article | 10-de -2010 | 1-de -2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Article | 24-d’a-2014 | 27-de -2016 | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси | Гуща, Г.; Hushcha, H. |
Article | 23-d’a-2015 | 26-de -2016 | Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку | Галушка, І.; Galushka, I. |