Перегляд зібрання за групою - Теми 664.68

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 15
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foodsNavazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия
Monograph202229-гру-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Article22-кві-201018-лют-2016Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначенняБадрук, В.
Article19-тра-201521-січ-2016Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатівІоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena
Article19-гру-201216-лют-2014Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров′я людиниКіркова, Марина; Полумбрик, Максим; Kirkova, Maryna; Polumbryk, Maksym
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження впливу різних жирів на властивості печиваЮрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena
Article8-жов-201521-гру-2015Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхShklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья
Article25-лис-201518-лют-2016Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменяGapeenko, N. E.; Hancharonak, V. A.; Shevtsova, E. A.; Гапеенко, Н. Е.; Гончаронок, В. А.; Шевцова, Е. А.
Article20-кві-201625-тра-2016Кондитерська галузь України – реалії сьогоденняКолосівська, В.; Kolosivska, V.
Article20-кві-201625-тра-2016Оптимізація використання та шляхи покращення управління основними засобами підприємстваКолосівська, О.; Kolosivska, O.