| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods | Navazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия |
| Monograph | 2022 | 29-dec-2022 | The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour | Lisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна |
| Article | 22-ápr-2010 | 18-feb-2016 | Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначення | Бадрук, В. |
| Article | 19-máj-2015 | 21-jan-2016 | Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів | Іоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena |
| Article | 19-dec-2012 | 16-feb-2014 | Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров′я людини | Кіркова, Марина; Полумбрик, Максим; Kirkova, Maryna; Polumbryk, Maksym |
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Дослідження впливу різних жирів на властивості печива | Юрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях | Shklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья |
| Article | 25-nov-2015 | 18-feb-2016 | Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя | Gapeenko, N. E.; Hancharonak, V. A.; Shevtsova, E. A.; Гапеенко, Н. Е.; Гончаронок, В. А.; Шевцова, Е. А. |
| Article | 20-ápr-2016 | 25-máj-2016 | Кондитерська галузь України – реалії сьогодення | Колосівська, В.; Kolosivska, V. |
| Article | 20-ápr-2016 | 25-máj-2016 | Оптимізація використання та шляхи покращення управління основними засобами підприємства | Колосівська, О.; Kolosivska, O. |