Browsing by Subject 664.6
Showing results 1 to 10 of 23
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Аналіз впровадження техгології вторинноїпереробки відходів пивзаводу | Буцій, Б. В.; Butsy, B. V. |
Conference Abstract | 7-Dec-2022 | 15-Feb-2023 | Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробів | Лупенко, Анатолій Миколайович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Вузенький, В. І.; Lupenko, A. M.; Vakulenko, O. O.; Vuzenkyi, V. I. |
Article | 21-Oct-2014 | 16-Dec-2014 | Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі України | Bokiy, Olena |
Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 24-Apr-2025 | 1-Jul-2025 | Вимоги до конструкції місильних робочих органів | Колцун, В.; Koltsun, V. |
Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Вимоги до технологічного обладнання для формування тіста | Романович, А. В.; Romanovych, A. V. |
Conference Abstract | 22-May-2018 | 15-Jun-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Article | 21-May-2014 | 27-Jan-2016 | Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризику | Ткач, Уляна; Tkach, Uliana |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |