Browsing by Subject 664.6

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 21
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Аналіз впровадження техгології вторинноїпереробки відходів пивзаводуБуцій, Б. В.; Butsy, B. V.
Conference Abstract7-Dec-202215-úno-2023Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробівЛупенко, Анатолій Миколайович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Вузенький, В. І.; Lupenko, A. M.; Vakulenko, O. O.; Vuzenkyi, V. I.
Article21-říj-201416-pro-2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article8-říj-201521-pro-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-zář-202321-lis-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Article17-lis-201624-bře-2017Вимоги до технологічного обладнання для формування тістаРоманович, А. В.; Romanovych, A. V.
Conference Abstract22-kvě-201815-čer-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Article21-kvě-201427-led-2016Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризикуТкач, Уляна; Tkach, Uliana
Conference Abstract11-říj-201728-říj-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-zář-202321-lis-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.