Naviga per Soggetto 663.674

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Article8-ott-201521-dic-2015Дослідження процесу заморожування м’якого морозиваЗолотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna
Master Thesis201929-dic-2019Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу “Pasta filata”Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V.
Conference Abstract28-apr-202112-dic-2021Морозиво збагачене білкомЦіко, Ю.; Tsiko, Y.
Conference Abstract10-ott-201915-nov-2019Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозиваМихалевич, Артур; Сапіга, Вікторія; Поліщук, Галина; Осьмак, Тетяна; Mykhalevych, Artur; Sapiga, Viktoriia; Polischuk, Galyna; Osmak, Tetiana
Article8-ott-201521-dic-2015Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокоюБреус, Наталія; Маноха, Людмила; Басс, Оксана; Поліщук, Галина; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Bass, Oksana; Polishchuk, Galina
Conference Abstract16-nov-201725-gen-2018Піноутворення у виробництві морозиваПритулюк, Н. В.; Prytuliuk, N. V.
Master Thesis20195-gen-2020Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидамиМаліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I.
Thesis Abstract201818-feb-2018Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тоннПритулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V.