Bilatu honako honen arabera: Gaia 640.4

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
19tik 1-10 emaitza erakusten.
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Bachelor ThesisJun-20245-Jul-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor ThesisJun-20248-Jul-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Article19-Dec-201212-Feb-2014Диспетчеризация гостиницы как энергосберегающая системаПащенко, Ирина; Paschenko, Iryna; Пащенко, Ірина
Bachelor ThesisJun-202321-Jun-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Conference Abstract25-Apr-20244-Jun-2024Концептуальні засади формування маркетингової стратегії в закладах індустрії гостинностіСінякова, А.; Sinyakova, A.
Conference Abstract25-Apr-20244-Jun-2024Корпоративна культура в закладах сфери гостинностіКоршманюк, А.; Korshmaniuk, A.
Article25-Apr-201726-Jul-2017Лідерські якості менеджера туристичної діяльностіБілик, О.; Bilik, O.
Article19-Dec-201212-Feb-2014Можливість використання вітрової енергії у волинській областіНаквацька, Ольга; Nakvatska, Olga
Master ThesisDec-202430-Dec-2024Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець»)Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych
Bachelor ThesisJun-202530-Jun-2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia