Browsing by Subject 640.4

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 19
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Bachelor Thesisde -20245-de -2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor Thesisde -20248-de -2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Article19-de -201212-de -2014Диспетчеризация гостиницы как энергосберегающая системаПащенко, Ирина; Paschenko, Iryna; Пащенко, Ірина
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Conference Abstract25-d’a-20244-de -2024Концептуальні засади формування маркетингової стратегії в закладах індустрії гостинностіСінякова, А.; Sinyakova, A.
Conference Abstract25-d’a-20244-de -2024Корпоративна культура в закладах сфери гостинностіКоршманюк, А.; Korshmaniuk, A.
Article25-d’a-201726-de -2017Лідерські якості менеджера туристичної діяльностіБілик, О.; Bilik, O.
Article19-de -201212-de -2014Можливість використання вітрової енергії у волинській областіНаквацька, Ольга; Nakvatska, Olga
Master Thesisde -202430-de -2024Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець»)Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych
Bachelor Thesisde -202530-de -2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia