Buscar por Materia 637.33
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 24-may-2023 | 19-jul-2023 | Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I. |
Conference Abstract | 6-dic-2023 | 21-ene-2024 | Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів | Цибіна, О. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Tsybina, O. A.; Storozh, L. A. |
Bachelor Thesis | jun-2023 | 28-jun-2023 | Проєкт цеху з виробництва твердих сичужних сирів потужністю переробки незбираного молока 25 т за добу | Парфанович, Богдан Ярославович; Parfanovych, Bohdan |
Master Thesis | dic-2023 | 13-ene-2024 | Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирів | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |