Browsing by Subject 637.33
Showing results 1 to 4 of 4
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
| Conference Abstract | 24-de -2023 | 19-de -2023 | Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I. |
| Conference Abstract | 6-de -2023 | 21-de -2024 | Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирів | Цибіна, О. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Tsybina, O. A.; Storozh, L. A. |
| Bachelor Thesis | de -2023 | 28-de -2023 | Проєкт цеху з виробництва твердих сичужних сирів потужністю переробки незбираного молока 25 т за добу | Парфанович, Богдан Ярославович; Parfanovych, Bohdan |
| Master Thesis | de -2023 | 13-de -2024 | Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирів | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |