Browsing by Subject 637.146

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 30
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract28-d’a-202112-de -2021Ацидофільний напій зі стевією та гарбузомСвистун, О.; Svystun, O.
Conference Abstract11-d’o-201728-d’o-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-d’o-201728-d’o-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-de -202424-de -2025Використання лаванди в технології ацидофільних напоїГульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract10-d’o-201915-de -2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract6-de -202321-de -2024Використання топінамбура в технології сиркових виробівПастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A.
Master Thesis202129-de -2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesisde -20246-de -2025Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктівПавлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap
Conference Abstract28-d’a-202112-de -2021Збагачення сиркових виробів рослинною сировиноюЗубкович, Н.; Zubkovych, N.
Article8-d’o-201521-de -2015Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктовShulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория