Navigation de collection par Sujet 637.146
Montrant les résultats 1 à 10 de 29
Type | Date de publication | Date of entry | Titre | Auteur(s) |
Conference Abstract | 28-avr-2021 | 12-déc-2021 | Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом | Свистун, О.; Svystun, O. |
Conference Abstract | 11-oct-2017 | 28-oct-2017 | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування | Романчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O. |
Conference Abstract | 11-oct-2017 | 28-oct-2017 | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G. |
Conference Abstract | 11-déc-2024 | 24-jan-2025 | Використання лаванди в технології ацидофільних напої | Гульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A. |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr |
Conference Abstract | 6-déc-2023 | 21-jan-2024 | Використання топінамбура в технології сиркових виробів | Пастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A. |
Master Thesis | 2021 | 29-déc-2021 | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | Лобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym |
Master Thesis | déc-2024 | 6-jan-2025 | Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктів | Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap |
Conference Abstract | 28-avr-2021 | 12-déc-2021 | Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною | Зубкович, Н.; Zubkovych, N. |
Article | 8-oct-2015 | 21-déc-2015 | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов | Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория |