Browsing by Subject 637.127.576
Showing results 1 to 6 of 6
Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
Conference Abstract | 28-kwi-2021 | 12-gru-2021 | Curd product with whey protein hydrolysate | Слимак, М.; Slymak, M. |
Conference Abstract | 28-wrz-2023 | 21-lis-2023 | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S. |
Thesis Abstract | gru-2018 | 20-gru-2018 | Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику | Береза, Катерина Сергіївна |
Article | 2017 | 21-sty-2018 | Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовах | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna |
Master Thesis | 2021 | 29-gru-2021 | Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного | Слимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia |
Master Thesis | 2019 | 10-sty-2020 | Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирів | Самуляк, Петро Юрійович; Samulak, P.Y. |