Browsing by Subject 637.1

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 48
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract29-Mar-201816-Nov-2018Автоматизована система «Скайрівер» представлення даних моніторингу робочого персоналуМихайлишин, Богдан; Панухник, Олена Віталіївна; Mykhailyshyn, Bohdan; Panukhnyk, Olena
Article23-Apr-200915-Mar-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Master ThesisDec-20243-Jan-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктівШикірява, О. В.; Shykiriava, O. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання спіруліни у технології сиркових виробівДацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I.
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Article5-Dec-201211-Feb-2016Відділення сирного пилу з сироватки шляхом фільтруванняШинкарик, М.; Кравець, О.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article19-Apr-201211-Mar-2016Дослідження проблем молокопереробної галузі та шляхи їх вирішенняГаврилюк, Т.