Разлистване на по Тема 637.1

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 10 от 43
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract29-Мар-201816-Ное-2018Автоматизована система «Скайрівер» представлення даних моніторингу робочого персоналуМихайлишин, Богдан; Панухник, Олена Віталіївна; Mykhailyshyn, Bohdan; Panukhnyk, Olena
Article23-Апр-200915-Мар-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Master ThesisДек-20243-Яну-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Conference Abstract25-Ное-202024-Мар-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Conference Abstract6-Дек-202321-Яну-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Article5-Дек-201211-Фев-2016Відділення сирного пилу з сироватки шляхом фільтруванняШинкарик, М.; Кравець, О.
Article8-Окт-201521-Дек-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article19-Апр-201211-Мар-2016Дослідження проблем молокопереробної галузі та шляхи їх вирішенняГаврилюк, Т.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Застосування борошна кіноа у сиркових виробахДуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye.