Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Haz-2021 | Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посуду | Андрусишина, І.; Andrusyshyna, I. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду | Волошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Моделювання якості молочної сировини | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V. |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами | Адамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V. |
Conference Abstract | 11-Eki-2017 | 28-Eki-2017 | Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція | Ротаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |