Konu 614.31

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженійПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N.
Conference Abstract20-May-202123-Haz-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламідуВолошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor
Article8-Eki-201521-Ara-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020Моделювання якості молочної сировиниПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V.
Conference Abstract23-Nis-20204-Haz-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогамиАдамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V.
Conference Abstract11-Eki-201728-Eki-2017Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукціяРотаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria
Article8-Eki-201521-Ara-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.