ブラウズ : 主題 613.31

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 7 / 7
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Conference Abstract24-5月-202319-7月-2023±water: properties of water, undoubtedly dependent on its electrical potentialPivovarenko, Yuri
Conference Abstract22-9月-202219-10月-2022Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживанняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії)Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract24-5月-202319-7月-2023Програма визначення та корекції дефіциту магніюБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract22-9月-202219-10月-2022Характеристика вмісту магнію в продуктах харчуванняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравахБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract22-9月-202219-10月-2022Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктівБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.