Konu 613.31

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023±water: properties of water, undoubtedly dependent on its electrical potentialPivovarenko, Yuri
Conference Abstract22-Eyl-202219-Eki-2022Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживанняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії)Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Програма визначення та корекції дефіциту магніюБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract22-Eyl-202219-Eki-2022Характеристика вмісту магнію в продуктах харчуванняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравахБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract22-Eyl-202219-Eki-2022Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктівБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.