Перегляд зібрання за групою - Теми 613.31
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | ±water: properties of water, undoubtedly dependent on its electrical potential | Pivovarenko, Yuri |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживання | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Магній як есенційний мікронутрієнт (анонс монографії) | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Програма визначення та корекції дефіциту магнію | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |