Browsing by Subject 006.83
Showing results 1 to 5 of 5
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
| Article | 17-de -2016 | 24-de -2017 | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | Бендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S. |
| Article | 5-de -2025 | 7-de -2025 | Використання ШІ в процесі кількісного оцінювання ризиків субʼєктів логістичної діяльності | Разінкін, Нікіта Сергійович; Кірович, Андрій Федорович; Kirovych, Andrii; Razinkin, Nikita |
| Article | 17-de -2016 | 24-de -2017 | Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними | Костючок, Н. В.; Бессараб, О. С.; Kostyuchok, N. V.; Bessarab, O. S. |
| Conference Abstract | 22-de -2022 | 19-d’o-2022 | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком | Сукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A. |
| Article | 25-de -2015 | 18-de -2016 | Обґрунтування системи управління машинобудівними підприємствами при створенні наукомісткої продукції в умовах ринкових відносин | Борко, В. О.; Зенкін, А. С.; Borko, V. O.; Zenkin, A. S. |