Naviga per Soggetto 006.83
Mostrati i risultati da 1 a 4 di 4
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Article | 17-nov-2016 | 24-mar-2017 | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | Бендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S. |
Article | 17-nov-2016 | 24-mar-2017 | Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними | Костючок, Н. В.; Бессараб, О. С.; Kostyuchok, N. V.; Bessarab, O. S. |
Conference Abstract | 22-set-2022 | 19-ott-2022 | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком | Сукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A. |
Article | 25-nov-2015 | 18-feb-2016 | Обґрунтування системи управління машинобудівними підприємствами при створенні наукомісткої продукції в умовах ринкових відносин | Борко, В. О.; Зенкін, А. С.; Borko, V. O.; Zenkin, A. S. |