Browsing by Subject інноваційні технології

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 22
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor Thesis六月-20245-七月-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Conference Abstract26-四月-20186-六月-2018Innovative methods of foreign language training of specialistsРезніченко, А.; Reznichenko, A.
Article19-十月-202131-三月-2022Innovative technologies in corrosion-resistant coatings development aimed at ship navigation equipment protectionБезбах, Олег Михайлович; Bezbakh, Oleh
Bachelor Thesis24-一月-202524-一月-2025Research on innovative technologies at the enterprise ("Budindustriya" plant of LLC "Ternopilbud" as a case study)Кондзєля, Міхал Якуб; Kadziela, Michal Jakub
Article5-九月-202314-十月-2023Діджиталізація бухгалтерського обліку в контексті забезпечення конкурентоспроможності бізнесуКобець, Дмитро Леонтійович; Kobets, Dmytro
Bachelor Thesis六月-202321-六月-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Methodical recommendations21-十月-202421-十月-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-十月-202421-十月-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-十月-202421-十月-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
Article23-十二月-201610-五月-2017Методологічні аспекти сучасних технологій публічного адміністрування: інноваційні інструментиКорнієцький, Олександр Владиславович; Орел, Анна Миколаївна; Korniyetskyy, Olexandr; Orel, Anna