Перегляд зібрання за групою - Теми інноваційні технології
Результати від 1 до 10 із 14
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 6-чер-2018 | Innovative methods of foreign language training of specialists | Резніченко, А.; Reznichenko, A. |
Article | 19-жов-2021 | 31-бер-2022 | Innovative technologies in corrosion-resistant coatings development aimed at ship navigation equipment protection | Безбах, Олег Михайлович; Bezbakh, Oleh |
Article | 5-вер-2023 | 14-жов-2023 | Діджиталізація бухгалтерського обліку в контексті забезпечення конкурентоспроможності бізнесу | Кобець, Дмитро Леонтійович; Kobets, Dmytro |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta |
Methodical recommendations | 21-жов-2024 | 21-жов-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
Methodical recommendations | 21-жов-2024 | 21-жов-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
Methodical recommendations | 21-жов-2024 | 21-жов-2024 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна |
Article | 23-гру-2016 | 10-тра-2017 | Методологічні аспекти сучасних технологій публічного адміністрування: інноваційні інструменти | Корнієцький, Олександр Владиславович; Орел, Анна Миколаївна; Korniyetskyy, Olexandr; Orel, Anna |
Master Thesis | 22-гру-2020 | 26-гру-2020 | Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій у діяльності публічної організації, на прикладі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області | Галицький, Святослав Васильович; Halytskyi, S. V. |