Перегляд зібрання за групою - Теми інноваційні технології

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 18
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Conference Abstract26-кві-20186-чер-2018Innovative methods of foreign language training of specialistsРезніченко, А.; Reznichenko, A.
Article19-жов-202131-бер-2022Innovative technologies in corrosion-resistant coatings development aimed at ship navigation equipment protectionБезбах, Олег Михайлович; Bezbakh, Oleh
Bachelor Thesis24-січ-202524-січ-2025Research on innovative technologies at the enterprise ("Budindustriya" plant of LLC "Ternopilbud" as a case study)Кондзєля, Міхал Якуб; Kadziela, Michal Jakub
Article5-вер-202314-жов-2023Діджиталізація бухгалтерського обліку в контексті забезпечення конкурентоспроможності бізнесуКобець, Дмитро Леонтійович; Kobets, Dmytro
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Methodical recommendations21-жов-202421-жов-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-жов-202421-жов-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-жов-202421-жов-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
Article23-гру-201610-тра-2017Методологічні аспекти сучасних технологій публічного адміністрування: інноваційні інструментиКорнієцький, Олександр Владиславович; Орел, Анна Миколаївна; Korniyetskyy, Olexandr; Orel, Anna