Разлистване на  по Тема якість обслуговування
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Показване на резултати 1 до 10 от 12
	
	
	
    
    
	
| Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) | 
| Bachelor Thesis | Юни-2024 | 4-Юли-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr | 
| Bachelor Thesis | Юни-2023 | 21-Юни-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym | 
| Thesis | 2015 | 26-Май-2017 | Дослідження віртуальних приватних мереж на основі технології MPLS | Солодкий, В. Б.; Solodkiy, V. B. | 
| Master Thesis | Дек-2024 | 25-Дек-2024 | «Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia | 
| Article | 23-Апр-2015 | 26-Фев-2016 | Дослідження якості обслуговування пакетів в комп'ютерній мережі | Горінин, М.; Horinyn, M. | 
| Article | Дек-2019 | 2-Фев-2020 | МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ | Балабаниць, Анжеліка; Гапонюк, Ольга; Балабаниц, Анжелика; Гапонюк, Ольга; Balabanits, Angelica; Gaponiuk, Olga | 
| Master Thesis | 20-Дек-2021 | 25-Дек-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta | 
| Bachelor Thesis | Юни-2025 | 26-Юни-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym | 
| Bachelor Thesis | Юни-2024 | 3-Юли-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на  прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia | 
| Bachelor Thesis | Юни-2025 | 26-Юни-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |