Konu цукор

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article20-Nis-201629-May-2016Аналіз центрифугування утфелюФещук, Б. І.; Feshchuk, B.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master ThesisAra-202029-Ara-2020Модернізація мікромлина для цукру з дослідженням його конструктивних елементів на міцністьБабин, Назарій Володимирович; Babyn, Nazarii
Master Thesis23-Ara-201923-Ara-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва цукрового сиропуПанонько, Володимир Васильович; Panonko, Volodymyr
Master Thesis202230-Ara-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Article201013-Oca-2011Управління процесами виробництва цукру в умовах невизначеностіМанько, Мар’ян
Article23-Nis-201526-Şub-2016Фільтрувальні центрифуги у виробництві цукруПивоварчук, В.; Pyvovarchuk, V.