Browsing by Subject цукор

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Article20-kwi-201629-maj-2016Аналіз центрифугування утфелюФещук, Б. І.; Feshchuk, B.
Conference Abstract28-kwi-202216-cze-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master Thesisgru-202029-gru-2020Модернізація мікромлина для цукру з дослідженням його конструктивних елементів на міцністьБабин, Назарій Володимирович; Babyn, Nazarii
Master Thesis23-gru-201923-gru-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва цукрового сиропуПанонько, Володимир Васильович; Panonko, Volodymyr
Master Thesis202230-gru-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Article201013-sty-2011Управління процесами виробництва цукру в умовах невизначеностіМанько, Мар’ян
Article23-kwi-201526-lut-2016Фільтрувальні центрифуги у виробництві цукруПивоварчук, В.; Pyvovarchuk, V.