Перегляд зібрання за групою - Теми сфера сервісу

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Master Thesis21-гру-202123-гру-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, N.
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River InnВолошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna