Visar Nyckelord споживчий попит
Visar 1 till 8 av 8 poster
Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
Article | 21-okt-2014 | 16-dec-2014 | Дослідження нецінових факторів впливу на споживчий попит | Kovalchuk, Liudmyla |
Bachelor Thesis | jun-2024 | 14-jun-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
Book | 2013 | 27-jun-2013 | Маркетингові стратегії формування попиту на товари та послуги на ринках України | Загородна, Ольга Михайлівна; Серединська, Віра Миколаївна; Федорович, Роман Володимирович; Краузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана Андріївна; Семенюк, Світлана Богданівна; Бурліцька, Оксана Петрівна; Голда, Надія Михайлівна; Голда, Андрій Ігорович; Міщук, Оксана Іванівна; Шульгіна, Людмила Михайлівна; Березовська, Оксана Романівна; Меленчук, Юлія Тарасівна; Оксентюк, Роман Андрійович; Серединська, Ірина Володимирівна; Seredynska, Vira Mykolayivna; Fedorovych, Roman Volodymyrovych; Zagorodna, Olha Myhaylivna; Krauze, Olha Igorivna; Oksentyuk, Bohdana Andriyivna; Semenyuk, Svitlana Bogdanivna; Burlitska, Oksana Petrivna; Golda, Andriy Igorovych; Mishchuk, Oksana Ivanivna; Shulgina, Lyudmyla Mykhaylivna; Berezovska, Oksana Romanivna; Melenchuk, Yulya Tarasivna; Oksentyuk, Roman Andriyovuch; Seredynska, Iryna Volodymyrivna |
Bachelor Thesis | jun-2025 | 26-jun-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
Master Thesis | dec-2023 | 16-jan-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |
Bachelor Thesis | jun-2024 | 3-jul-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
Bachelor Thesis | jun-2025 | 26-jun-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |
Bachelor Thesis | jun-2024 | 3-jul-2024 | Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот») | Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana |