Visar Nyckelord споживчий попит

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 8 av 8 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Article21-okt-201416-dec-2014Дослідження нецінових факторів впливу на споживчий попитKovalchuk, Liudmyla
Bachelor Thesisjun-202414-jun-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Book201327-jun-2013Маркетингові стратегії формування попиту на товари та послуги на ринках УкраїниЗагородна, Ольга Михайлівна; Серединська, Віра Миколаївна; Федорович, Роман Володимирович; Краузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана Андріївна; Семенюк, Світлана Богданівна; Бурліцька, Оксана Петрівна; Голда, Надія Михайлівна; Голда, Андрій Ігорович; Міщук, Оксана Іванівна; Шульгіна, Людмила Михайлівна; Березовська, Оксана Романівна; Меленчук, Юлія Тарасівна; Оксентюк, Роман Андрійович; Серединська, Ірина Володимирівна; Seredynska, Vira Mykolayivna; Fedorovych, Roman Volodymyrovych; Zagorodna, Olha Myhaylivna; Krauze, Olha Igorivna; Oksentyuk, Bohdana Andriyivna; Semenyuk, Svitlana Bogdanivna; Burlitska, Oksana Petrivna; Golda, Andriy Igorovych; Mishchuk, Oksana Ivanivna; Shulgina, Lyudmyla Mykhaylivna; Berezovska, Oksana Romanivna; Melenchuk, Yulya Tarasivna; Oksentyuk, Roman Andriyovuch; Seredynska, Iryna Volodymyrivna
Bachelor Thesisjun-202526-jun-2025Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан»)Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym
Master Thesisdec-202316-jan-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Bachelor Thesisjun-20243-jul-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor Thesisjun-202526-jun-2025Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя»)Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr
Bachelor Thesisjun-20243-jul-2024Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana