Lehitse Teema показники якості

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 11 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Master Thesis202126-det-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Article23-apr-201526-vee-2016Конфекціювання матеріалів на комплект лікарняної білизни для інвалідівКушнір, О.; Kushnir, O.
Dissertation17-nov-202317-nov-2023Обгрунтування параметрів обрізника залишків гички коренеплодів цикоріюБойко, Володимир Андрійович; Boyko, V. A.
Master Thesis20-det-202131-det-2021Обгрунтування параметрів процесу контактного шовного зварювання сильфонаОлексієнко, Назар Миколайович; Oleksienko, Nazar
Article17-det-202419-vee-2025Оптимізація параметрів робочих органів очисника вороху коренеплодівПаньків, Марія; Паньків, Юля; Паньків, Віталій; Pankiv, Maria; Pankiv, Julia; Pankiv, Vitalii
Article201221-mai-2013Оцінювання управління якістю торговельного обслуговування на підприємствах системи споживчої коопераціїСімонова, Вероніка
Master Thesis202126-det-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesisdet-202316-jaa-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesisdet-202317-jaa-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesisdet-202313-jaa-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav